vrijdag, maart 04, 2005

ACH JA SOFORT!!

Hosted by Putfile.com

Na het overweldigende succes vorige week van Strumpfkuchels Mit Ein Kochenblau vertonen Roel en Roel weer een Stallone in hun dolbyfistsurroundtheater.

Stallones vuistneukleus blijft ook onze leus: Durgslagen, draufhauen, nach oben kämpfen

donderdag, maart 03, 2005

VUISTNEUKEN VOOR SENIOREN

Image hosted by TinyPic.com

En dan zeggen ze dat bejaarden lusteloos zijn! Wat een hartverwarmende reacties gisteren op mijn voordracht en work-out. Vuistneuken, wat is dat nu eigenlijk was het thema.

Hier zien we de heer Everts zijn vuist kalken om daarna voor het eerst in zijn leven te droogvuisten!

Roel en Roel zetten even iets recht

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel krijgen vaak het verwijt vrouwonvriendelijk te zijn. Niets is minder waar! Als het er op aan komt, hebben zij een verdomd klein hartje. Bitch-onvriendelijk, ja, dat zijn Roel en Roel wel. Maar wie is dat nu niet?

Zo kregen Roel en Roel laatst, naar aanleiding van een opmerking over dat vrouwen genetisch gezien niet kunnen schrijven, een boos mailtje van ene Charis. "Jullie discrimineren!" schreef zij. "Eigenlijk bedoelen jullie: negers kunnen niet schrijven!"
Nee, Charis. Wij bedoelen slechts dat negerinnen niet kunnen schrijven.

ZO IS ROEL DAN OOK WEL WEER

Image hosted by Photobucket.com

Roel zou Roel niet zijn als hij de week na het kleien van de negerroels zich niet had verkleed als Palestijnse neger. Had je die gezichten moeten zien bij de 2e cursus avond!

KLEI JEZELF ALS NEGER

Image Hosted by ImageShack.us
Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij niet ook af en toe een leuke cursus bezochten. Vorige week zijn we samen naar de cursus Introspectieve Keramiek geweest en tijdens de eerste les moesten alle cursisten zich kleien zoals zij zich als neger zien. Gisteren is hij net afgebakken. Links Roel en rechts ben ik.

De vrouwelijke kant van Roel en Roel

Image hosted by Photobucket.com

Eén keer per jaar (met carnaval) mogen Roel en Roel graag hun vrouwelijke kant uitdiepen. Zij hebben dan ieder hun eigen stijl. Esmée (Roel) houdt van gewaagd met een vleugje klasse en Kaylee (Roel) gaat voor lange benen in echte nylons met zo'n naadje aan de achterkant. Daar willen dronken zuiderlingen dan altijd graag even met hun tong langs glijden.
Dat is fijn, want Roel en Roel houden wel van onderdanig.

woensdag, maart 02, 2005

ROEL EN ROEL NEW STYLEE

Image hosted by Photobucket.com

Roel gaat op deze foto gekleed in een nauwsluitend tuniekje van Doucel Baccara met een gebiesde broek van Daville en schoenen van Zepp terwijl Roel gekleed gaat in een wit net iets afvallend jasje van Mahasi en een naar het lichaam gesneden broek van Downhill and Fillermore met schoenen van Seroni.

DMC!

Image hosted by Photobucket.com

Mijn broer en ik hebben meer noten op onze zang. Het is maar dat je het weet. Vooral mijn broer Roel (links op de foto). Hij is pas vier maanden bezig, maar heeft inmiddels zijn sporen ruim verdiend in de Nederlandse hardcore dance scène.

Roel begon ooit op het ‘legendarische’ Multigroove Fistmaster J. in de Elementenstraat en won kort daarna de DMC (DJ Kampioenschap) in de Roxy te Amsterdam. Zijn Techniek liegt er niet om en zijn titel van Dr. Hardstyle DMC Fist is daarmee zeer op zijn plaats.

"My fists are bigger and bolder
and rougher and tougher
in other words sucker
there are no other.
I’m the one and only”


Respect.

UIT DE OUDE DOOS

Image hosted by Photobucket.com

Dit zijn Roel en ik in 1993 tijdens de 3e proef van het vuistneuk survival weekend in de Ardennen. In het midden probeert Roel de hoeveelheid vaseline in te schatten die hij gaat gebruiken terwijl ik al lang zie dat hij nooit genoeg in dat bekertje heeft zitten. Later konden we er wel om lachen, maar op dat moment sta je er voor en dat zijn toch dingen die je nooit meer vergeet. Later in die week hebben we nog heel aardige mensen ontmoet en je hebt vakantie dus dan ben je toch losser in de omgang dus toen heeft Roel de plaatselijke bevolking aan het fisten gekregen. Een zogenaamde fistbang werd het.

Image hosted by Photobucket.com

Dat soort dingen vergeet je nooit meer.

Overal herkend, je moet er toch niet aan denken

Image hosted by Photobucket.com

Wat ook meespeelt, is dat Roel en Roel liever niet herkend worden op straat. Nou ja, dat autochtone jeugd hen bij tijd en wijle met gebalde vuisten achtervolgt, dat konden Roel en Roel nog wel hebben. "Wacht maar tot jullie volgroeid zijn," grimlachen ze dan (Roel en Roel zijn namelijk niet van de vingerhoedjesbrigade).

Ernstiger wordt het wanneer je op vakantie op Bali het plaatsje Nusa Dua aandoet om daar in alle rust een plaatje teschieten van het hindoeïstische tempelcomplex Prambanan. Staan opeens twee volslagen onbekende inlanders voor je vers gediafragma-dingeste lens...
De eerste dag kon Roel er nog wel om lachen (fans zijn fans nietwaar?), maar toen die leiperd links op hoge toon meldde ook wel eens zijn tangan bij Roel in zijn pantat te willen plaatsen, was de maat vol. NU... EVEN... NIET.... JA!?

Roel, met zijn Taalgids Swahili in zijn rugzak, probeerde nog tot een dialoog te komen. Dat ging hem - eerlijk toegeven - bijzonder vlot af. Hij kwam heel verdienstelijk tot "sekarang tidak jangan", maar sinds Roel en Roel helemaal fan zijn van Geert Wilders (daarover later meer), zijn zij van de klare lijn.
Het leek me daarom beter dit heerschap vol op zijn luiken te meppen. Dat heeft een halve dag geholpen. Toen stond hij er weer, samen met zijn kleine zusje. Dat meisje hebben we toen nog haar dubur wat opgerekt, waarna haar cuki aan de beurt was. Daar hebben we toen nog een bangga naar binnen gerold, om de zaak wat af te dichten, regelrecht tegen haar habari aan, maar dat beseften we toen niet. Man, man, wat een gekrijs leverde dat op. Ja, achteraf begrijp je het wel, maar ter plekke ga je dan zo op in je spel...

En het vervelende is - en daar gaat dit postje dus over - zo ben je op vakantie en zo verval je weer in je oude gewoontes. En dat terwijl je primair toch ging om en route wat te genieten van de lokale keuken. vreemd is dat, hoe het leven kan lopen.

EINDELIJK OP DVD

Image hosted by Photobucket.com

Het meesterwerk van Kamiri Masi. In Nederland alleen een keer gescreend in Rotterdam onder de Nederlandse titel "Vuisten Van De Rijzende Zon"

ZO GING DAT TOEN

Image hosted by Photobucket.com

Een vuistneuk-instructie uit 1904. Roel heeft vorige week tijdens de grote Arschlogfaustfesten, de vakbeurs voor vuistneukers, een doos met nostalgische vuistneuk hebbedingetjes gekocht. Nog even inscannen en dan komt er meer.

dinsdag, maart 01, 2005

VOOR IN DE TUIN

Image hosted by Photobucket.com

In Nederland wilde niemand hem maken, Roels vuist in robuust graniet, maar in België doen ze helemaal niet moeilijk. We zijn gisteren wezen kijken en je zou zweren dat het Roels vuist is. Gewoon eng. Er wordt door zes Belgen aan gewerkt. Volgende maand wordt hij naar ons huis vervoerd. Horen jullie nog.

THE VOICEKILLERS

Image hosted by Photobucket.com

We zijn ook eens eindelijk gaan doen wat we al lang wilden. Close harmony. Leuk met andere fisters zingen. Roel, helemaal rechts, en ik, tweede van links, kunnen enorm veel van onszelf kwijt op de vaste oefenavond van The Voicekillers.

Weer bij elkaar..

Image hosted by Photobucket.com

Het is een tijdje stil geweest rond ons en dat komt door twee dingen, namelijk dat we het idee hadden dat we geen voorhoedewerk meer deden qua vuistneukbewustwording. Eigenlijk was het heel geaccepteerd opeens en wat ook wel meespeelde is dat Roel meende op zichzelf te kunnen gaan wonen met Ciska wat hij zelf hier nog wel uit zal leggen hoe dat is gegaan.

Maar goed, we wonen weer bij elkaar en we hebben besloten dat er in gebieden buiten de randstad wel gewoon nog heel veel vuistneukgoodwill gekweekt kan worden, dus we gaan weer fris van start.

De foto hierboven is genomen tijdens de verjaardag van Daan, onze neef. Roel en ik deden voor het eerst sinds tijden weer een stukje vuistneuktheater en dat viel zo goed in de smaak dat we daarna in gesprek raakten.

Goed om er weer te zijn! Vanaf vandaag weer Roel en Roel!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?