zaterdag, maart 12, 2005

DENK JE ALLES GEHAD TE HEBBEN...

Image hosted by Photobucket.com

Vanmiddag, net even buiten het dorp. Een biseksueel met kaplaarzen. Het moet godverdomme niet veel gekker worden!

ROEL EN ROEL HEBBEN OOK PRINCIPES

Image hosted by Photobucket.com

Het vervelende met die biseksuelen is dat ze steeds brutaler worden. Deze lag bij de skilift met zijn kruis tegen een berg sneeuw aan te rijden. Toen hij ons zag, zwaaide hij heel stoer. Waarschijnlijkt heeft hij aids en is-ie terminaal, want anders zou hij wel wegrennen zoals het een gezonde biseksueel betaamt. Omdat mijn broer en ik tegen euthanasie zijn, zijn we maar doorgelopen.

BISEKSUEEL GAAN WE MAAR IN THAILAND ZIJN

Image hosted by Photobucket.com

We hebben de smaak goed te pakken. Vanmiddag weer een undercover biseksueel in mekaar geschopt. Deze hier deed zich voor als skileraar en kon ons qua omgekeerde bewijslast niet helemaal overtuigen dus dan is het gewoon vol er op beuken en kijken waar het schip strandt.

Hier smeekt hij nog om genade maar dan moet je net ons hebben.

vrijdag, maart 11, 2005

EEN MOMENT VOOR ONSZELF

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij niet onder het genot van een pilsje, thuis in hun chalet, nog even nagenoten van die kloppartij. Niets is fijner dan zo'n biseksueel bij zijn oren te pakken en die bolle kop eens flink heen en weer te schudden terwijl je brult: "JIJ SPEELT MET DE KLINK VAN HET ZIEKENHUIS, MAKKER!"

En dan doet zo'n biseksueel altijd net alsof-ie je niet begrijpt. Ja, kijk, dan vraag je er ook om. Totaal geen EQ, die biseksuelen.

WIJ HERKENNEN ZE VAN EEN KILOMETER

Image hosted by Photobucket.com

Deze autochtoon hebben we twee minuten na het maken van de foto helemaal in elkaar geschopt want je kunt Roel en Roel niet kwader maken dan ontkennen dat je een biseksueel bent.

VIERDE PLAATS VOOR ROEL

Vanochtend heeft Roel zich bij de speeltuin (naast de Breidelkuche) ingeschreven voor een skiwedstrijd. Er waren veel mooie prijzen te verdienen, maar Roel werd enigszins teleurstellend vierde. Hij heeft nog - tevergeefs - protest aangetekend. Jürgen Gruben (dat kutjong rechts) slalomde tijdens de 30 meter sprookjesafdaling twee maal aan de foute zijde langs Sneeuwwitje. Ja, zo kan Roel het ook!
Image hosted by Photobucket.com

Hier een teleurgestelde Roel, op de weg terug naar de après-skihut.
Image hosted by Photobucket.com

DAT SOORT DINGEN DOEN WE DUS OOK GEWOON

Image hosted by Photobucket.com

Vannacht kwamen we thuis uit de Breidelkuche Am Spierzenloss waar we met Nïkki en Süske hadden afgesproken, we lopen naar onze stübe om weer wat grenzen op te rekken, zien we opeens een auto staan. Nou, die meiden wisten niet wat ze zagen. Roel en ik hebben vorig jaar bij de Nederlandse kampioenschappen zandsculptuur in de klasse figuratief een vierde prijs gepakt met een zand-anus van zeventien meter doorsnede, niet van echt te onderscheiden, dus we hadden wel een idee van opbouw en werkwijze maar deze twee neukende mensen hadden we in een half uur op die auto gekneed.

De voorpret is altijd het leukst met dit soort beelden. We hebben bijna acht uur moeten wachten tot de eigenaar van de auto naar buiten kwam, maar het was het meer dan waard. Dat gezicht! Hij zei nog: wenn ich auf einen wietergabe aufkampf dan sind die autobahnen nicht im frage waar hij ook wel weer gelijk in had.

Daarna heerlijk gevuistneukt en morgen weer een dag

donderdag, maart 10, 2005

PETER PANTZERFAUST IST IN TOWN!

Image hosted by Photobucket.com

Man man, wat een succes! Afgelopen nacht opgetreden als Peter Pantzerfaust. De dames in de aprè-ski-hut werden er helemaal hitsig en springerig van. Hoogtepunt was mijn Schlager 'Ich bin dein Pantzerfaust von binnen aus', op de maat van 'mooi was die tijd', maar dan met een beat van Fat Boy Slim eronder:

Baby, ich bin total verzwickt.
Baby, du machst mich ganz verrückt.
Baby, schüttle dein Aarsch für mich.
Baby, ich schüttle meinen Faust für dich.


Baby, ich will mit meinen Pantzerfaust hinein.
Baby, ich bin schon scharf wie ein wildes Schwein.
Ah... Ah... Ah...

Die geile Schwedin vom letzten Jahr.
Die geile Schwedin mit dem blonden Haar.
Die geile Schwedin mit meinen Faust hinein.

Ich mach dich ja schon klar!
You sexy motherfucker!


Image hosted by Photobucket.com

Jawohl! Peter Pantzerfaust ist in town!!!

woensdag, maart 09, 2005

RESPECT VOOR ANNA

Image hosted by Photobucket.com

Ondanks de verdoppelte Faust die Roel en Karina haar afgelopen nacht in het vuistneukschuurtje toedienden, stond Anna vanochtend toch weer op de lange latten. Het is moeilijk skiën, zo wijdbeens, maar Anna weet als geen ander dat je - als het op vuistneuken aankomt - niet alleen de lusten, maar ook de lasten moet dragen.
Of zoals Roel en Roel het uitdrukken: "Een mens zonder vuist is verloren. Hij blijft in alle eeuwigheid een onbevrucht ei."

DE DUBBELE VUIST

Image hosted by Photobucket.com

Hier Roel samen met Karina von Schutzengruber tijdens de après-ski, gisteravond. Karina komt uit Saxenhausen en viert dat ze sinds gisteren geen beugeltje meer hoeft te dragen van haar tandarts. Ze is gek van klassiek dansen en Roel - charmeur als hij is - laat zien dat klassiek dansen en de klassieke verdoppelte Faust veel met elkaar gemeen hebben.

Daarna zijn ze samen naar de vuistneukschuur gegaan waar Anna al ongeduldig lag te wachten. Volgens Roel werkt verse Tiefschnee net zo goed als vaseline. Dat zijn van die aardige weetjes waar je thuis in Nederland niet zo snel achter komt.

dinsdag, maart 08, 2005

VON TOLL ZU GEIL

Image hosted by Photobucket.com

Das ist Anna und ein Kerl wie Roel hatte sie noch nie erlebt. Sie sagte: du bist toll, mein Roel. Die vielen Touristen, aber Roel und Roel sinds anders! Wie sie die alten Faust Lieder sangen am Terrass. Ganz wunderbahr...

Anna war begeistert. Und dann mußte die Begeisterung einfach raus aus ihrem kleinen Bauch. Und sie rief laut: "Ist ja geil..." Sicher!!!
Anna bekummerte sich nicht darum. Sie war ganz einfach in ihrer natürlichen Unbekümmertheit begeistert. Sie lächelte, sah zur Mutter, dann zum mein Bruder Roel und wieder zur Mutter. Und dann rief sie noch lauter, ganz glücklich: "Ist toll geil".

AM FUCHSTERHOF: HUISNUMMER 72

Image hosted by Photobucket.com

(...) Er is speciaal voor skischoenen een droger in de skiruimte aangebracht. Heeft u `s morgens altijd heerlijk droge en warme skischoenen! (...)

Roel en Roel nemen alleen genoegen met het allerbeste! En zo te zien vlak voor het huis een speciale vuitsneuk schuur. Een must!

WINTERSPORT VOOR ROEL EN ROEL

Hosted by Putfile.com

Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij niet eens per jaar lekker op wintersportvakantie gaan. Er is niets leuker dan met een bus vol wintersportgenieters dwars door Duitsland naar je chalet rijden. Dit jaar hebben we gekozen voor Wald/Königsleiten, omdat ze daar nog de echte Oostenrijkse sfeer hebben. Een schitterende chalet hebben we daar gehuurd. Met ons laptopje, een goed humeur en een ingevette vuist zijn we op stap gegaan. We houden jullie op de hoogte.

DE VUISTNEUKSPREUK VAN DE WEEK

‘It cannot be held, only experienced. It cannot be touched, only felt. It cannot be seen, only glimpsed with the inner eye.’

Roel en Roel, Apeldoorn 1999

zondag, maart 06, 2005

BEAM ME UP, SCOTTY!

Hosted by Putfile.com

Dit zijn mijn broer en ik op de open dag van de European Space Agency in Noordwijk, vorig jaar. We wilden graag met Wubbo Ockels op de foto, maar die was er niet. Dit is zijn broer. Hij verkoopt trekdrop op de markt in Alkmaar.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?