vrijdag, maart 18, 2005

DE EERSTE DUBBELE VUIST

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel, carnaval 1971

donderdag, maart 17, 2005

EEN EMOTIONEEL KLEIMOMENT

Image hosted by Photobucket.com

Roel is direct nadat hij terug was uit Oostenrijk gaan kleien, met zijn snowboots en zijn parka nog aan. Een uur of zes, steeds mompelend en af en toe, vanuit het niets, heel hard lachend. Ik heb hem maar niet gestoord. Vanochtend heeft hij zijn werk afgebakken in onze klei-oven en ik vind het een ontroerend stuk emotie. Het heet Neuken Tegen Wil En Dank en het zal volgende maand in galerie Cum in Rotterdam te zien zijn

ONZE CHINEES OM DE HOEK IS DE BESTE

Image hosted by Photobucket.com

Natuurlijk is Roel en Roels Chinees om de hoek net als alle andere Chinezen in Nederland de beste Chinees die er is. Wat waren ze blij dat we terug waren uit Oostenrijk. Speciaal voor deze gelegenheid kregen wij van chef Yua Mai Kie de brandende vuist geplaatst. Zoals dat in China gebruikelijk is lieten wij na het vuisten een boer onder tafel. Dat was natuurlijk lachen met alle gevolgen van dien.

ACH JA, DIE STONDEN OOK NOG OP ONZE CAMERA

Image hosted by Photobucket.com

Zoals iedereen wel zal weten, komen biseksuelen nooit boven de boomgrens. En Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn, als zij daar niet heel handig gebruik van maakten.
Het was een voettocht van jewelste, zo langs de wanden van de Grossglockner, maar pas op een hoogte van 3.459 meter begon het echte werk!

Daar stichtten Roel en Roel, middels een kleine vuistceremonie, Basiskamp F. Het Altaar van de Wereld voor de ware vuistneukpelgrim.

Image hosted by Photobucket.com

Opdat wij de strijd tegen de biseksuelen in en rondom Wald/Köningsleiten nooit vergeten!

SCHOEPERS TER VELDE

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel kwamen iets te laat binnen, omdat ze onderweg langs de A1 nog wat biseksuelen hadden afgetuigd, maar wat een schitterende preek was het weer van vuistneukdominee Schoepers Ter Velde. Niemand vertelt mooier stukken uit de bijbel vanuit vuistneukersperspectief. “En Jezus leed, voor ons allen, want God stuurde ons zijn eigen zoon en Jezus fiste dertien keer dertien keer de vuistdiscipelen uit het Oosten die heengingen met een brandend braambos in hun toga”. Een heerlijke man, Dominee Schoepers Ter Velde. Kijk hoe trots hij het Vuistneukhorloge Royale draagt, natuurlijk met dieptemeter.

woensdag, maart 16, 2005

HET B-TEAM

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel moeten morgen met bloedend hart naar huis. Wat begon als een doodnormale vuistneukvakantie veranderde al snel in een keihard gevecht tegen oprukkende biseksuelen.

Roel en Roel willen de boel toch goed verzorgd achterlaten en hebben de laatste dagen audities afgenomen voor het B-team. Doel: keihard inbeuken op provocerende biseksuelen die het uiteindelijk voor de eerlijke vuisters verpesten.

Mogen wij ze even voorstellen? Links Manfred Faustgratulieren Festmans, in het midden Dietrich Knaupsgat Analfistel en natuurlijk de al wat bekendere Knaubi Arschlog Weisskugel

Roel en Roel gaan met een bloedend maar ook met een gerust hart naar huis en zullen, nu de schellen hun van de ogen zijn gevallen, ook thuis keihard knokken tegen het biseksuele kwaad.

HEBBEN WE DAT OOK WEER GEHAD

Image hosted by Photobucket.com

Deze biseksueel troffen Roel en Roel aan in een afgelegen chalet waarvan de deur heel eenvoudig te forceren viel. De onverlaat deed zich in eerste instantie nog voor als een lid van de Jostiband.
Hij viel echter door de mand toen Roel hem een triangel in handen duwde en opdroeg 'boer wat zeg je van mijn kippen' te spelen.
We hebben de jankerd ongenadig afgerost.

dinsdag, maart 15, 2005

OPERATIE SPOOKVUIST

Roel en Roel voeren de druk op de biseksuelen in en rond Wald/Köningsleiten flink op. Afgelopen nacht stond ‘Operatie Spookvuist’ op het programma. Een undercover-actie met als doel de biseksuele gemeenschap eens ongenadig te infiltreren.

Image hosted by Photobucket.com
03.28 uur - Roel en Roel undercover


Image hosted by Photobucket.com
03.30 uur – Roel en Roel vertrekken voor hun onzekere missie


Image hosted by Photobucket.com
03.48 uur – Biseksuelen gelokaliseerd. Het is bijna beangstigend te zien hoe snel deze haantjes uit hun holen komen, als ze denken soortgenoten te zien waarmee ze biseksuele dingen kunnen doen.


Image hosted by Photobucket.com
03.51 uur – Roel en Roel onthullen hun ware identiteit. De biseksuelen deizen verschrikt terug. Plots zijn de heren verdwaalde slaapwandelaars. Vooral de man rechts gaat helemaal op in zijn rol. “Ik hier?” mompelt hij steeds maar weer terwijl hij verbaasd om zich heen kijkt.


Image hosted by Photobucket.com
03.57 uur – Praatjes vullen geen gaatjes. Nu hun uur is geslagen, komt de ware aard naar boven. In doodsangst begint de man links “Roel! Roel! Roel!” te scanderen.
Maar het kan erger. De NSB’er in het midden biedt aan zijn beide maten eens flink te vuisten, op voorwaarde dat hij zelf met rust wordt gelaten. Maar Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn, als er met hen te onderhandelen viel.


Image hosted by Photobucket.com
05.51 – Mission accomplished.
Roel en Roel hebben elk van deze biseksuelen een quatro-vuist toegediend. Voor de vuistneukstudenten onder ons: de quatro-vuist is de zogenaamde ‘dubbele dubbele vuist’. Ook wel de ‘wrikvuist’ of de ‘vuist van de verschroeide aarde’ genoemd. De door de quatro-vuist opgerekte openingen zijn door Roel en Roel gevuld, afgedekt en aangestampt met verse Tiefschnee (daar komt al die stoom op de foto vandaan).

maandag, maart 14, 2005

DRINKPLAATS BISEKSUELEN

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij vanmiddag niet op de loer hebben gelegen bij een geheime drinkplaats voor biseksuelen. We hebben het eerst een kwartiertje aangekeken. Heel omzichtig doen ze, biseksuelen, maar op een gegeven moment lagen er toch een stuk of veertig bij elkaar in dat wak en toen waren we het overzicht kwijt want je weet niet wat er onder water allemaal gebeurt. Op deze foto zie je de biseksuelen uit elkaar stuiven als Roel en Roel met hun sloopmoker achter een sneeuwduin vandaan komen.

DE VUISTNEUKSPREUK VAN DE WEEK

'Life is like a fist. What you get out of it depends on what you put into it.'

Roel en Roel, Putten 1992

ZE WORDEN STEEDS UITGEKOOKTER

Image hosted by Photobucket.com

De biseksuelen hier in de omgeving hebben de schrik goed te pakken na bijna zeventien afstraffingen en 33 fistings in twee dagen tijd. Roel en Roel doen wat ze kunnen. Sommige van de biseksuelen proberen middels Moderne Toegepaste Techniek uit onze handen te blijven, zoals de biseksueel hier boven die zich razend snel verplaatst op een zogenaamde Hit and Run Protective Bisexueal Bike. Een stap in zijn richting en hij verdween aan de horizon.

Image hosted by Photobucket.com

Deze biseksuele vrouw had minder geluk. We troffen haar naakt in het naaldwoud aan en ze stond al in de starthouding om biseksuele dingen te gaan doen. Nou, dat heeft ze geweten. Alsof er een biseksueel zeehondje was doodgeknuppeld. Moet je net ons hebben!

Vanmiddag gaan we naar een plaatsje net buiten het dal waar veel biseksuelen samen komen bij een waterplaats. Horen jullie nog

WAAKZAAMHEID IS GEBODEN

Image hosted by Photobucket.com

Opgelet. Het is belangrijk dat mensen in Wald/Köningsleiten, wanneer ze ons zien naderen, duidelijk aangeven waar hun seksuele voorkeur ligt. Deze mevrouw op de foto reageert uitstekend. Zij maakt het internationaal erkende bestialiteitsteken van de twee gekruisde skies in de sneeuw. Kijk, dat laat aan duidelijk niets te wensen over. "Grüss Got," zeggen Roel en Roel dan en vervolgen hun weg.

zondag, maart 13, 2005

TWEE MAAL SATEETJE VUIST

Image hosted by Photobucket.com

Godverdomme, dat hebben wij. Het hele dal hier zit inmiddels vol met biseksuelen, die elkaar aantrekken met een hoog keelgeluid. Je kunt niet ergens een lekker glas Schnapschnitzer zitten drinken of er staat er weer een in zijn blote togus naast je. Dat werkt nogal op Roel en Roel hun zenuwen.

Op de terugweg, getergd door dat provocerende biseksuelengedrag, kwamen Roel en Roel een Indonesische sneeuwbiseksueel tegen. Kwader kan je ons niet krijgen. Dat je daar dus zon hebt en saté en dat je dan in Oostenrijk een beetje de geile donder uit gaat hangen. Hij probeerde nog weg te komen maar we hadden hem net op tijd te pakken. Helemaal in elkaar getieft, dat spreekt voor zich.

OVERLEVEN IN DE WILDERNIS

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn, als zij de nacht niet buiten het dorp hadden doorgebracht. In het biseksuele Wald/Königsleiten wilden zij geen seconde langer meer blijven!

Maar hoe houd je je in de vrije natuur de biseksuelen van het lijf? Veel mensen zouden bij die vraag gillend ter aarde storten. Zo niet Roel en Roel. Overleven in de wildernis, dat is gebruik maken van de instrumenten die moeder natuur je aanreikt.
Hier zie je Roel, bezig met het bouwen van een iglo zonder ingang.

INVASION OF THE BISEXUALS

Zitten Roel en ik gisteravond heerlijk te dineren op het panorama-terras van Gasthof Brunner, horen we plots een hels kabaal onder ons op straat. Waar al die biseksuelen plots vandaan kwamen, ik weet het niet. Roel heeft nog snel een foto gemaakt, daarna zijn we hals over kop gevlucht.
Image hosted by Photobucket.com

This page is powered by Blogger. Isn't yours?