vrijdag, april 01, 2005

1 APRIL

Image hosted by Photobucket.com

Vandaag de hele dag aan wal. De mensen eens flink beetnemen!

donderdag, maart 31, 2005

DE VUISTNEUKSPREUK VAN DE WEEK

The most beautiful thing we can experience is the fist. It is the source of all true art and all science. He to whom this fist is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his behind is closed.

Gerhard Dazzelfiber, maart 2005

TONIJNEN HOUDEN NIET VAN LICHT

Image hosted by Photobucket.com

Gisteren liepen we deze Duitser tegen het lijf, ook op visvakantie. Roel had meteen het hoogste woord over vuistneuken dit en fishfisting dan en toen zei Carl Ausperkubel opeens, vanuit het niets, dat hij al veertien jaar een tonijn in zijn reet had. Nou, dan is het eerst zien en dan geloven bij Roel en Roel. En verdomd, binnen 3 minuten pulkte hij hem uit zijn moffentogus. Respect!

Carl is lid van de Duitse onderafdeling van de vuistneukbond, de Ingerasierte Spezial Obersturmbahnfausters.

woensdag, maart 30, 2005

INNOVATIEF BEZIG ZIJN MET DE KIEUWVUIST

Image hosted by Photobucket.com

Hier mijn broer Roel met een lekker eigenwijs vuistconcept dat hij helemaal zelf heeft ontwikkeld. Uitgangspunt is de opvatting dat een karper niet voor niets kieuwen heeft. En dan ook nog eens twee! Dat opent weer geheel nieuwe perspectieven voor de separaat geplaatste duovuist.

maandag, maart 28, 2005

VUISTVISSEN IS HOT

Image hosted by Photobucket.com
Sometimes his entire arm is inside the catfish -- up to his elbow.

Respect voor Jerry Rider, 's werelds enige echte vuistvisser...!

zondag, maart 27, 2005

GERHARD DE VUISTNEUKPIONIER

Image hosted by Photobucket.com

Terwijl mijn broer met Anton Dazzelfiber door de branding raasde, heb ik de middag doorgebracht met Gerhard Dazzelfiber, Antons oudere broer. Gerhard is een man met een missie. Hij beweegt zich al meer dan tien jaar op het raakvlak van vissen en vuisten.

Hier zie je Gerhard terwijl hij een snoekbaars met zijn rechter onderarm de zogenaamde 'veterinaire vuist' geeft. Deze foto is genomen, net op het moment dat Gerhard de vingers van zijn vuist met kracht spreidt. "Inneren Explosion" noemt Gerhard dat.

Deze man is fistenderwijs zijn tijd ver vooruit.

METEEN DE EERSTE DAG RAAK!

Image hosted by Photobucket.com

Man man, deze vakantie kan al niet meer stuk. Mijn broer en ik zijn kort na aankomst in contact gekomen met Anton Dazzelfiber wat dus zijn eigen naam is wat het nog gekker maakt zei ik nog tegen Roel, maar goed die Dazzelfiber combineert op een heel verfrissende manier dingen waar wij ook wel iets mee hebben, maar die wij veel meer als individuele dingen na elkaar beleven. Laat ik het zo zeggen, wij gaan eerst een dag vissen en dan, geil geworden door het water, een avondje fisten of kontneuken, maar deze Dazzelfiber combineert het dus. Op deze foto zie je hoe Roel tijdens het vangen van een Braamse Kopkalver door Anton in zijn reet wordt genaaid.

Ook gewoon een man met humor, Anton. Gisteren zei hij, terwijl hij zijn pik schoonveegde met een net gevangen Rakelse Kibbeling, "Fishing or fisting, does anybody care for t."

Nou, dan kan je ons wegdragen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?