zaterdag, april 23, 2005

LEZENDE NEGERS VAN VOREN (16)

Image hosted by Photobucket.com

Deze Lezende Neger van Voren heeft net voldoende nekspieren om de achterzijde van het etiket hardop aan Roel en Roel voor te lezen. "Fles met dop retour."

donderdag, april 21, 2005

LEZENDE NEGERS VAN VOREN (15)

Image hosted by Photobucket.com

"Staat die dubbele punt daar niet op zijn kop?"

woensdag, april 20, 2005

LEZENDE NEGERS VAN VOREN (14)

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel vonden deze Lezende Neger van Voren bijzonder erudiet en fijnbesnaard. Dat komt door zijn bril die van hem een echte trendsetter in optiek maakt. "Zwart en zilver zijn de inspiratiebronnen dit voorjaar," zo vertelde de Lezende Neger van Voren Roel en Roel desgevraagd - maar niet voordat hij zijn boek helemaal uit had, want zo zijn Lezende Negers van Voren. "De monturen zijn dit voorjaar strak en rond van model, met gekleurde accenten op de neusbrug."

Daarna rosten Roel en Roel hem ongenadig hard om de oren met De Negerhut van Oom Tom. Want anderhalf uur wachten op een antwoord omdat meneer de Lezende Neger van Voren met zijn Erudiete Brilletje zo nodig eerst zijn boek wil uitlezen, daar moet je bij Roel en Roel niet mee aankomen.

dinsdag, april 19, 2005

LEZENDE NEGERS VAN VOREN (13)

Image hosted by Photobucket.com

Niets is wat je denkt dat het is. De Lezende Neger van Voren, links op de foto, is helemaal geen Lezende Neger van Voren. Hij kijkt alleen maar plaatjes. Geen wonder dus dat Roel en Roel deze oplichter de hele metro hebben doorgemept. Als analfabeet stiekem meeliften op de uitstekende reputatie van de Lezende Neger van Voren. Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als ze daar niet wóést van werden!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?