zaterdag, mei 07, 2005

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA (1O)

Image hosted by Photobucket.com

Deze straatmuzikante rook je drie straten verder en als Roel en Roel ergens een broertje dood aan hebben dan is het wel als minder bedeelden onze persoonlijke habitat luchtbederven. Roel gooide eerst een doucheslang-leertje naast haar voet, ze bukte , in de veronderstelling dat het een uitheemse munt betrof en precies op dat moment hebben we haar vol in het armoedige aangezicht getrapt. Die speelt niet meer.

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA (9)

Image hosted by Photobucket.com

Deze vroeg er echt om. Ging de straatmuzikant uit lopen hangen vlak voor Café de Kut. Roel heeft hem gefotografeerd vlak voor rectaal inbrengen van de gitaar.

vrijdag, mei 06, 2005

LADIES NIGHT IN CAFÉ DE KUT

Image hosted by Photobucket.com

Elke eerste donderdag van de maand is het Ladies Night in Café De Kut. Dan maakt het biljart plaats voor een reuzenpenis van tropisch hardhout, helemaal ingesmeerd met mosselvocht.

donderdag, mei 05, 2005

MOSSELWEEK IN CAFÉ DE KUT

Image hosted by Photobucket.com

Vanaf vandaag mosselweek in Café de Kut.

woensdag, mei 04, 2005

LE CLUB KUT

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel zijn als vaste gasten van Café de Kut natuurlijk ereleden van Le Club Kut. Lekker exclusief in een voor de andere bezoekers afgesloten stukje café, samen met de andere leden, genieten van de fenomenale Kut Club Sandwich.

dinsdag, mei 03, 2005

GEEN CONCURRENTIE

Image hosted by Photobucket.com

Aan de overkant, bij café de Vulvabeker, voorheen café Benno, proberen ze wanhopig in te haken bij de café De Kut rage. Ze komen nu ook opeens met een broodje Kut van het Huis. Treurig.

BROODJE EXTRA KUT SPECIAAL

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij niet iedere vrijdagmiddag bij café De Kut een Broodje Extra Kut Speciaal bestellen en dan lekker die lellen vlees naar binnen slobberen. Dat kan alleen in café De Kut

LEZENDE NEGERS VAN VOREN (17)

Image hosted by Photobucket.com

Drie analfabeten die zich uitgeven voor Lezende Negerinnen van Voren. De twee blauwe fistingtampons rechts op tafel (maatje S) zijn overigens wel echt.

maandag, mei 02, 2005

AAN DE MUUR IN CAFÉ DE KUT

Image hosted by Photobucket.com

Een decoratief Delft Blauw tegeltje dat aantoont hoe onterecht het is dat den Delftschen Vuistertjes uit de Nederlandse Gouden Eeuw veel minder bekend zijn dan bijvoorbeeld Manneke Pis uit Brussel.

(voor eenieder die het tegeltje met eigen ogen wil zien: het hangt links boven het fonteintje op het herentoilet)

zondag, mei 01, 2005

CAFÉ DE KUT

Image hosted by Photobucket.com

Als Roel en Roel eens lekker onder gelijken willen zijn bezoeken zij natuurlijk de bekende pleisterplaats voor daadkrachtige creatieve denkers: Café de Kut.
Lekker bijpraten met heteroseksuelen over Lezende Negers Van Voren, waar anders kan dat onder het genot van een broodje Kut Gezond. Lekker onbekommerd wat kiezen van de Kleine Kutkaart. In welk ander café kun je je vrouw opbellen en zeggen: het wordt iets later, ik zit nog even vast in De Kut, stel, Roel en Roel hadden een vrouw.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?