vrijdag, mei 13, 2005

MASTERCLASS AIR GUITAR SPELEN

Image hosted by Photobucket.com

Op veler verzoek doet mijn broer Roel één keer voor wat dat betekent: air guitar spelen zoals air guitar spelen bedoeld is: een masterclass van ruim 9 minuten (6,8 MB).
Zijn gouden tip: "kurk in je reet en gáán!"

donderdag, mei 12, 2005

AIR GUITAR IN CAFÉ DE KUT

Image hosted by Photobucket.com

En jawel hoor. Roel en Roel hadden nog maar net het woord 'air guitar' laten vallen, of de eerste malloot klom al op het biljart in café De Kut. Na één toonladdertje was het al duidelijk. Roel en Roel bedachten zich geen moment, draaiden de linkerarm van deze talentloze op zijn rug en ramden die middelvinger vol in zijn eigen poepgat.
Daaraan herken je slechte luchtgitaristen. Die vergeten voor aanvang van een optreden altijd een plectrum in hun reet te duwen.

Image hosted by Photobucket.com

En dit was de tweede luchtgitarist van de avond. Had goed naar zijn voorganger gekeken en daarom bij zichzelf - rectaal - een basversterker ingebracht. De Yamaha BBT500H volgens kenners, maar daar willen Roel en Roel van af zijn. Zij hadden vooral oog voor het stekkertje dat nog net uit zijn poepgat stak.
Respect!

woensdag, mei 11, 2005

MUZIEK MAKEN? ZO KAN HET OOK!

Image hosted by Photobucket.com

Fans vragen wel eens aan Roel en Roel. Waarom altijd zo wreed optreden tegen straatmuzikanten? Houden jullie dan niet van muziek?

Natuurlijk houden Roel en Roel van muziek! Maar muziek maken kan ook op een normale manier. Gewoon een cassettebandje opzetten met Whole lotta Rosie van AC/DC.

Tijdens de Air Guitar Contest 2005, afgelopen weekend in de kelder van café De Kut, hadden Roel en Roel daar enorm veel succes mee!

dinsdag, mei 10, 2005

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA (13)

Image hosted by Photobucket.com

Vandaag een makkelijke middag. Deze bijbeunende cliniclown speelde niet alleen met de trekaccordeon, maar ook met de klink van het ziekenhuis. Hij werd daarom door Roel en Roel zonder verdere toevoegingen zwáár in elkaar gerost.

Kortom: lekker ongecompliceerd, dat is ook wel eens fijn.

maandag, mei 09, 2005

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA (12)

Image hosted by Photobucket.com

Deze straatmuzikant dacht Roel en Roel flink tuk te hebben. Hij drumde met een bamboestokje het deuntje Boer wat zeg je van mijn kippen? op zijn peniskoker terwijl hij uitdagend riep: "this is not a music instrument!"

Daar waren Roel en Roel het helemaal mee eens. De peniskoker belandde daarom overdwars in 's mans reet en het bamboestokje verdween - hoe kan het ook anders - met wat gewrik mákkelijk in zijn plasbuis.

Verdomde handig dus, zo'n jurk.

zondag, mei 08, 2005

MOSSELWEEK: UITSTAPJE ZIERIKZEE

Image hosted by Photobucket.com

Dit weekend zijn we met een paar vaste bezoekers van Café de Kut in Zierikzee geweest. Japanners poseren altijd lachend met zijn zessen in een enorme klomp, maar Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij niet zouden poseren in een oversized mossel. Morgen meer foto's.

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA (11)

Image hosted by Photobucket.com

Deze Inca begon te janken van de zenuwen toen Roel en Roel hem zachtjes tokkelend voor De Bijenkorf aantroffen. Gelukkig zijn er ook nog straatmuzikanten die wél voor rede vatbaar zijn. Zonder al te veel moeite kregen Roel en Roel deze sympathieke oude man zo ver dat hij geheel vrijwillig zijn tokkelding aan splinters sloeg op een wipkip.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?