zaterdag, mei 28, 2005

GOUD EN ZILVER BIJ FISTING OPEN 2005

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij gisteren niet de 1e en 2e plaats in de wacht hadden gesleept bij de Nederlandse Fisting Open 2005. Roel was net iets beter bij het bloedvuisten dan Roel, dus die eerste plaats was volkomen terecht.

Jammer dat Menno van der Ploeg het weer nodig vond om het zogenaamde vuurvuisten te verlevendigen met een emmer benzine. Roel en Roel blijven zeggen dat dit soort jongens gewoon niet in het vuistwereldje thuis horen, want je bent qua goodwill hunting toch weer in een keer terug bij af, maar daar heeft meneer van der Ploeg met dat uitgelubberde anuskampement van hem dan even geen boodschap aan.

vrijdag, mei 27, 2005

OUDERWETS RAPEVUISTEN

Image hosted by Photobucket.com

Roel had gelijk, eergisteren. In een best wel emotionele monoloog vertelde hij mij dat al dat gedoe met biseksuelen en straatmuzikanten hem qua inner state of mind toch te ver van zijn core business vandaan had gedreven, namelijk het rapevuisten. Ik zeg het nu even netter, maar daar kwam het wel op neer.

Vannacht kwam Roel voldaan thuis na een avondje rapefisting. En toen ik die vuisten zag en dat lachende hoofd van Roel toen wist ik het ook. Roel en Roel zullen weer meer focussen op het vuisten an sich, want er is nog zoveel werk te verrichten.

woensdag, mei 25, 2005

FILMAVOND IN CAFE DE KUT

Image hosted by Photobucket.com

Vanavond om 20.15 in de Kut.

maandag, mei 23, 2005

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA (16)

Image hosted by Photobucket.com

Deze straatartiest zong schuin voor hotel Rokin een aria van Bach waar maar geen eind aan kwam. De ene uithaal na de andere, en maar zwaaien met die armen.

Wahrlich, wahrlich, ich sage euch
Ich will doch wohl Rosen brechen,
Wenn mich gleich die itzt Dornen stechen

Absoluut geen touw aanvast te knopen. Ja, dan vraag je dus om problemen.
Roel heeft de tong verstopt in de groencontainer bij slagerij De Vleesbar. Een knappe jongen die die lap vlees nog terugvindt tussen de fruitvliegjes!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?