donderdag, juni 02, 2005

UIT HET FAMILIEALBUM VAN ROEL EN ROEL (1)

Image hosted by Photobucket.com
Roel en Roel, Neckermann gids, najaar 1974

Mijn broer Roel (rechts) weet het nog heel goed. Na afloop van de fotoshoot werd hij in het keukentje vuistenderwijs ontmaagd door de dame met de massage-staaf.

Zij leerde Roel: zo'n metalen komkommer moet je niet tegen je wang houden. Dat ding hoort, net als een honderdteller bij knikkeren, thuis in je reet.

woensdag, juni 01, 2005

DE JONGE JAREN VAN DOBBEL MAAIRAND

Image hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.com

De foto links uit deel 2 van de ongeautoriseerde biografie van Dobbel Maairand (Ich Kapituliere Niemals - die Grosse Kladeradatsch; Jahre 1965-1966) laat Maairand zien nadat hij zijn berghamster Heinrich (rechts), in zijn kooitje op indringende wijze had gevuist.

Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij de biografie niet in het oorspronkelijke Duits hadden gelezen. Voor de kleine Maairand was berghamster Heinrich een makkelijk te hanteren beestje:

Du, kleiner Heinrich. Nun klamüsert ich den Därmen auseinander... Du piepft und ich sehe das braune Gold, drehe es mit dem Faust hinaus. Mann... Aufpassen ja, dass ich Heinrich dabei nicht zu fest drücke, und also meine ganze Pulverisierabreit von vorher zunicht macht. Ich möchte mit meiner kleine Faust den ganzen Kladeradatsch zwischen Daumen, Zeige - und Mittelfinger beider Hände nehmen und Form des Darmes entsprechend sanft drehen...

dinsdag, mei 31, 2005

GEVUIST DOOR DOBBEL MAAIRAND, GODFATHER VAN HET VUISTNEUKEN

Image hosted by Photobucket.com

Ook al zijn de vuisten van Dobbel Maairand niet meer wat ze geweest zijn, het blijft een bijzondere ervaring ze diep in je te voelen. En dan natuurlijk simultaan, want zo zijn Roel en Roel dan ook wel weer.

Gisteren, tijdens de FistFuck Revival 2005 in Ovezande was het zover. Via de endeldarm en het maagdarmkanaal gleden de vuisten van Dobbel zo naar de achterkant van Roel en Roels navelknopje, om de zaak daar eens flink uit te deuken.

Ja, dan heb je wel een pilsje verdiend!

maandag, mei 30, 2005

UIT DE PRIJZENKAST VAN DOBBEL MAAIRAND, GODFATHER VAN HET VUISTNEUKEN (1)

Image hosted by Photobucket.com

Vraag Dobbel Maairand naar de hoogtepunten uit zijn vuistneukcarrière en hij stopt niet meer met vertellen. Beretrots is hij op de vier zilveren anuspluggen die hij als driejarige won op het EK peuterpluggen te Göteborg, in 1965. Het leverde hem de bijnaam 'de Joop Zoetemelk van het peuterpluggen' op.

Links de trofee die Dobbel won op het onderdeel 'wet plugging'. Rechts de zilveren 'dessert plug', die hij verdiende op het internationaal sterk bezette onderdeel 'hete lucht pluggen'. Maairand kan het zich de finale nog goed herinneren. "Ik verloor toen op oneerlijke wijze van de plaatselijke favoriet Björn Butskerud. Zijn anus werd maar een minuut of twee geföhnd op half vermogen. Bij mij ging de hete luchtblower een kwartier lang helemaal open."

zondag, mei 29, 2005

DOBBEL MAAIRAND,
GODFATHER VAN HET VUISTNEUKEN

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Schitterend was het om gisteren de absolute godfather van het vuistneuken eens persoonlijk te ontmoeten. Net op tijd, want rechts op de foto ziet Dobbel Maairand er niet zo gezond meer uit. Dat is ook het drama van terminale fisters, dat de vuist zo dun wordt dat hij niet eens meer gevoeld wordt bij het inbrengen. Links vertelt Roel aan Dobbel hoe het wel moet, een flinke gezonde sportvuist naar binnen wurmen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?