zaterdag, juni 11, 2005

GREETINGS FROM CHINA (4)

Image hosted by Photobucket.com

Het duurde even voordat de Chinezen doorhadden dat 'fisting' zoiets als 'vuisten' betekent, en dat je er ook een tweede persoon bij nodig hebt. Hier laat Roel de Chinees Tjan Kai Nal aan den lijve ondervinden dat met je hoofd een knotwilg neuken niet zo'n goed idee is.

vrijdag, juni 10, 2005

GREETINGS FROM CHINA (3)

Image hosted by Photobucket.com

Mijn broer Roel loopt er - bescheiden als hij is - niet mee te koop. Maar wat Guus Hiddink is voor het voetbal in Zuid-Korea, dat is Roel voor het vuistneuken in China.

Hier zie je Roel (in het zwart) tijdens de perspresentatie, als de nieuwe coach van het Chines vuistneukteam. Dat er nog heel wat werk aan de winkel was, laat zich raden. Want met een lang, glimmend kapmes in iemands reet prikken, dat kan natuurlijk iedereen.

donderdag, juni 09, 2005

GREETINGS FROM CHINA (2)

Image hosted by Photobucket.com

Weer mail van onze Chinese vuistneukvrienden uit Pingyao. De jonge vuistneuker Yao Ming Tainal is daar bezig met een recordpoging, gebaseerd op de Spoetnik-vuist van de legendarische Chinese vuistneuker Hoi Ai Nal.

Hier wordt bij de talentvolle vuistneuker een granieten kanonskogel (diameter: 1,45 m) anaal naar binnen getakeld. De dappere vuistneuker uit Pingyao is op deze foto niet te zien. Dat komt omdat hij grotendeels ingegraven is, met alleen beide billen boven de grond. Deze 'tactiek van de fietsenstalling' heeft Yao Ming zelf bedacht. Zo kunnen de arbeiders die de kogel bij hem moeten plaatsen, optimaal gebruik maken van de zwaartekracht.

Helaas wordt niet vermeld wat er op de kogel staat. Zijn er vuistneuk-adepten in de zaal met enige kennis van de Chinese taal?

maandag, juni 06, 2005

UIT HET FAMILIEALBUM VAN ROEL EN ROEL (2)

Image hosted by Photobucket.com

Van 1989 tot 1996 was mijn broer Roel frontman van The Butplugs. Een metalcoreband met een bloedhekel aan de drierkwartsmaat. Roel verliet The Butplugs uiteindelijk wegens een onoverkomelijk artistiek meningsverschil. De band wilde unplugged optreden. En dat terwijl Roel net een grootschalig sponsorcontract met de familie Van Pol had afgesloten...

zondag, juni 05, 2005

GREETINGS FROM CHINA

Image hosted by Photobucket.com

Niet alleen op economisch gebied is China 'booming'. Ook het vuistneuken mag zich in een stijgende populariteit verheugen. Gisteren een ansichtkaart ontvangen van onze Chinese vuistneukvrienden uit Pingyao. Daar is de plaatselijke vuistneukselectie in trainingskamp onder de bezielende leiding van coach Liu Gioliung (rechts).

Vooral de nog jonge vuistneuker Yao Ming Tainal (derde van links) is goed op de weg terug na een kwetsuur aan de endeldarm. Hier zien we hem tijdens een duurtraining 'struisvogelei draaien'.

Het is zijn grote droom ooit het niveau te bereiken van de legendarische Chinese vuistneuker Hoi Ai Nal, die in 2001 drie dagen lang een afgedankte Russische Spoetnik binnen wist te houden.
Image hosted by Photobucket.com

This page is powered by Blogger. Isn't yours?