vrijdag, juni 17, 2005

NEDERLAND LOOPT ACHTER

Image hosted by Photobucket.com

Soms ben ik ontzettend jaloers op mijn broer Roel, die in Beijing hard bezig is het vuistneuken serieus op de kaart te zetten. In Nederland lopen we vuistneukenderwijs enorm achter. Hier moeten we het doen met de jonge vuistneukfilosoof Roderik Graaisma, bekend van zijn bestseller De hand als vijfvingerig orgaan. Nou, dan weet je het wel.

GREETINGS FROM CHINA (9)

Roi Mi Huan, de absolute frontman van het Chinese vuistneuken, vertelt zonder opsmuk hoe hij als vuistneuker het dilemma van de inwendige aambei benadert.

Image hosted by Photobucket.com

donderdag, juni 16, 2005

GREETINGS FROM CHINA (8)

Als coach van het Chinees vuistneukteam neemt mijn broer Roel geen genoegen met steenkool-chinees. Speciaal voor hem hebben de Chinese autoriteiten een cd-rom met vuistneuk-mp3-woordjes laten maken. Roel heeft ze nu op zijn iPod staan. Doe maar mee:

Maagdarmkanaal
Anaal
Butplug
Pantservuist

woensdag, juni 15, 2005

GREETINGS FROM CHINA (7)

Image hosted by Photobucket.com

Mijn broer Roel zegt altijd: "Om succes te oogsten in China, moet je je public relations niet verwaarlozen." Daarom heeft hij door Chinese kindertjes (die eigenlijk naar school zouden moeten, maar nu even niet) een 128 meter lang maagdarmkanaal laten maken.

En dat op de Chinese muur, die toch met recht 'de endeldarm van de wereld' mag worden genoemd. Deze Chinese politieman houdt de wacht bij het rectum. Mijn broer Roel kan het niet vaak genoeg zeggen: Het vuistneuken in China gaat nog eens heel groot worden.

dinsdag, juni 14, 2005

ROEL EN ROEL FELICITEREN MICHAEL JACKSON

Image hosted by Photobucket.com

Er is maar één aanklacht waaraan onze brother in arms schuld bekent. En zo hoort het, respect!

maandag, juni 13, 2005

GREETINGS FROM CHINA (6)

Image hosted by Photobucket.com

Roel heeft onze Chinese vuistneukvrienden kennis laten maken met de 'stoomvuist'. Een intense, wrijvende fisting waarbij de knokkels van de vuist met menthol en eucalyptus worden ingewreven. De extreem hoge temperaturen die daarbij vrijkomen, blust Roel af met klontjes bevroren ochtendurine.

Hier zie je de Chinese vuistneuker Roi Mi Huan die de energetische kwaliteiten van de vrijgekomen stoom inhaleert om zo het intuïtieve centrum in zichzelf te ervaren.

zondag, juni 12, 2005

GREETINGS FROM CHINA (5)

Image hosted by Photobucket.com

Mijn broer Roel moest erg zijn best doen om wat professionaliteit in het Chinese vuistneuken te leggen. Al na één dag was hij de helft van zijn nationale selectie kwijt. De vijf 'plaatsende' Chinezen reten in al hun enthousiasme de 'bukkende' partij helemaal leeg.

Als vuistneukcoach van het Chinese nationale team moet je roeien met de riemen die je hebt. Hier hangen de endeldarmen van Tjoi Han Sin, Mi Gan Yan, Fo Yu Mi, Keh Foh Peng en Tjan Mi Hoe te drogen in de zon. Want gedroogde endeldarmen bevatten veel ijzers, vitamines en mineralen. Allemaal bouwstoffen die vuistvergrotend werken en de knokkels lekker remodelleren.

Alweer zo'n leuk vuistneuk-weetje waar je anders niet zo snel achter komt.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?