woensdag, juni 29, 2005

GROTE BEELDEN VAN DINGEN DIE KLEIN HOREN TE ZIJN (6)

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel troffen deze dame aan naast het souvenirstalletje op de Keukenhof. "Ik zit in een klomp! Ik zit in een klomp!" riep ze de hele tijd. Hier lacht ze nog vrolijk naar Roel en Roel die direct op haar af komen. "Zozo, zit jij in een klomp?" zei Roel. Waarop Roel aanvulde: "Dan zullen wij de rollen eens omdraaien, mevrouwtje."

En zo geschiedde. Binnen anderhalve minuut hadden Roel en Roel de daad bij het woord gevoegd. Zonder vaseline. Wat dat betreft is hout een fijn materiaal om mee te werken.

dinsdag, juni 28, 2005

GROTE BEELDEN VAN DINGEN DIE KLEIN HOREN TE ZIJN (5)

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel zijn dol op bloemen, dat weet iedereen. Dus hebben zij een jaarkaart voor de Keukenhof, waar het onder de beschutting van de malkifus arestilus bolatius, ook wel de dikke klit genoemd, heerlijk vuistneuken is. Gisteren kwamen Roel en Roel aan bij de kassa. Altijd een bijzonder moment. Wij mogen graag met onze abonnementen zwaaien naar de mensen in de rij. Wij roepen het ook altijd heel hard. "Opzij, reguliere bezoekers, wij zijn jaarkaarthouders, opzij zeggen wij jullie, armoedzaaiers". Ja, dan voelen Roel en Roel zich rijk.

Dit eenvoudige pleziertje werd gisteren volledig vergald door deze imbeciel die het nodig vond om op veel te grote klompen naar onze Keukenhof te komen stampen. Helemaal de tiefus geschopt en hem over een hek tussen de Kabilia Horrusta, ook wel Woekerende Anus genoemd, gegooid.

GROTE BEELDEN VAN DINGEN DIE KLEIN HOREN TE ZIJN (4)

Image hosted by Photobucket.com

Roel en Roel roepen het al jaren: dikke tieten worden schromelijk overschat door de Nederlandse man. Oké, je kunt ze heerlijk kneden, net als brooddeeg. Maar wie wil er vandaag de dag nog bakker worden?

maandag, juni 27, 2005

GROTE BEELDEN VAN DINGEN
DIE KLEIN HOREN TE ZIJN (3)

Image hosted by Photobucket.com

Klompen, dat vinden Roel en Roel normaal gesproken al aanstootgevende verwijzingen naar de normale mensenschoen, maar als we leuk gaan staan doen in twaalf keer oversized klompjes dan is er maar een antwoord, keihard een klomp van onbewerkt hout tegen de splinterrichting in bij iemand in zijn hol schuiven.

GROTE BEELDEN VAN DINGEN DIE KLEIN HOREN TE ZIJN (2)

Image hosted by Photobucket.com

Zo groot kan een grote teen nooit zijn. De mensen moeten een keertje normaal doen!

zondag, juni 26, 2005

GROTE BEELDEN VAN DINGEN
DIE KLEIN HOREN TE ZIJN (1)

Image hosted by Photobucket.com

Als Roel en Roel ergens een broertje dood aan hebben dan is het wel als Japansertjes poseren In Een Heel Grote Klomp en als mensen heel lollig een stenen kikker gaan kussen. Hele grote beelden van dingen die klein zijn vinden Roel en Roel subversieve kunst en dus moet het weg want het is niet goed namelijk. Roel zou Roel niet zijn als hij zichzelf niet in deze holle bronzen kikker had geposteerd, midden in het levendige centrum van Maalstroom aan de Rijn, alwaar hij een leuke kikker-kusser trakteerde op een halve liter ochtendurine in het aangezicht. Zo zijn wij niet getrouwd.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?