zaterdag, december 17, 2005

LEZENDE NEGERS VAN VORENOok Fisting Tookie, een van de symphatiekste elektrisch geroosterde vuistactivisten ooit, was een Lezende Neger Van Voren. Fisting Tookie schaamde zich er niet voor dat hij slechts moeizaam een zesbladige leesmethode voor 2 jarigen in een jaar uit las. Op vuistniveau stond hij echter op eenzame hoogte.

Daarom vinden Roel en Roel deze foto van Fisting Tookie, tijdens het inkleuren van Konijntje Hol en het geheim van Eendje Kut, zo intens en ook zo dapper.

donderdag, december 15, 2005

VUISTWOLKVanaf Gene Zijde groet Fisting Tookie alle vuistneukers wereldwijd.

Daarom zeggen Roel en Roel: "Hé Jezus, ouwe relnicht. Zit je nou godgloeiende al tweeduizend jaar op je luie reet naast de troon van de Grote Vuistneuker? Die zielige wondjes in je handen zijn allang geheeld hoor, jankerd. Opzouten nou, mislukte George Baker! Als er iemand plaats mag nemen naast de troon van de Grote Vuistneuker, dan is het Fisting Tookie wel!"

Tookie, jij bikkel. May the Fist Force be with You!!!

woensdag, december 14, 2005

FISTING TOOKIEFisting Tookie is niet meer. Doodgespoten door de vuistneukmaffia van de Verenigde Staten. Roel en Roel hebben jaren met hem gecorrespondeerd en Tookie hield er heel frisse vuistneukideeën op na. Zo schreef hij ons vorige maand nog dat hij samen met Dr. Dre vroeg in de jaren 80 Marco Borsato ongehoord hard de dubbele hiphopvuist in zijn benauwde roze homoreetje heeft geduwd. Hij kon er nog smakelijk om lachen.

Wij herinneren ons Tookie graag als de man die na de training in de sportschool niet te belazerd was om aspirant vuistneukers wegwijs te maken. Tookie, may you fist forever!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?