vrijdag, december 30, 2005

IEMAND MOET HET DOEN (3)Roel en Roel blijven het zeggen. Goede koelies bij het jagen, zo belangrijk.

donderdag, december 29, 2005

IEMAND MOET HET DOEN (2)Deze eland was duidelijk op de verkeerde plek, verkeerde tijd zoals Roel en Roel dat altijd enigszins gekscherend tegen elkaar zeggen. We zaten net een hert te bakken toen we deze eland doodgemoedereerd voorbij zagen schuiven. Dan moet je net ons hebben. We zagen aan zijn gewei al vrij snel dat dit een provocerend overtollig exemplaar was en na 39 schoten ging meneer door zijn knietjes.

Roel heeft de linkerkant van het gewei meegenomen naar Nederland als geinige kapstok.

IEMAND MOET HET DOENRoel en Roel zijn de lulligsten niet en daarom herstellen zij een keer in de twee jaar op een willekeurige natuurplek het zo delicate evenwicht in de natuur, want je kunt er wel op gaan zitten wachten tot herten vanzelf doodgaan, maar Roel en Roel vatten dan de koe bij de horens en reizen af.

Dit jaar hebben we, in november, twee weken net ten Oosten van washington wat herstelwerkzaamheden verricht.

Op deze foto Roel met een overtollig hert.

RECTAL CASE DUMMIESRoel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij hun Fisting Gloves niet eerst uitgebreid probeerden op Rectal Case Dummies. Hier test Ayela, de dochter van de buren drie huizen verder met die tuin en die ene auto, ons prototype voor de Grey Gay Fisting Gloves.

Haar bevindingen? Een fijne allround neukhandschoen voor zijn prijsklasse.

woensdag, december 28, 2005

RECTAL CHINA GLOVE ROYALEDaar is hij dan, de fisting glove waar Roel en Roel de Chinese markt mee gaan veroveren. Een miljard benauwde gele reetjes die er gewoonweg om smeken om door deze kloeke glove gepenetreerd te worden, Roel en Roel zouden wel gek zijn om zo'n groeimarkt te negeren. De Rectal China Glove Royale komt natuurlijk met saus apart.

dinsdag, december 27, 2005

VUISTNEUK GASTRONOMIE


Een goede fisting glove is als een eerlijke fles wijn die je met intimi nuttigt, in een ongedwongen sfeer. Op de foto mijn broer Roel in onze vuistneukkelder. In zijn hand heeft hij de 'Fisting Glove Natural Response', een robuuste glove die hij zelf typeert als een "pas geteerde scheepsmast, edelzoet en met een volle, vlezige structuur."
Echt iets voor de feestdagen.

maandag, december 26, 2005

FISTING GLOVE DELUXEProtection, het zo belangrijk bij het vuistneuken. Roel en Roel zeggen dan ook vaak tegen elkaar: "protection, het is zo belangrijk." Roel en Roel zouden Roel en Roel natuurlijk niet zijn als zij niet ook de vuisten uit de mouwen hadden gestoken en maandenlang hadden gewerkt aan een handschoen die de eerlijke gezinsvuistneuker voldoende bescherming biedt tijdens het freestyle fisten. Een hoop gezeul was het met het prototype. Dingen pasten net niet, we moesten veel finetunen op proefanusen, waarvoor we Jan, Linda en de kinderen nog van harte willen bedanken, maar nu ligt hij dan in de betere vuistneukwinkel. De Black Titanium Protection Glove.

Roel en Roel maken zich hard voor een betere vuistneukwereld en dan begint toch alles bij je materiaal.

We zijn ook hard bezig met een Fisting Glove Deluxe voor Chinamensen. Overmorgen in produktie.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?