vrijdag, december 15, 2006

BISEKSUELEN SKISEIZOEN VROEG BEGONNENHet is al weer vroeg begonnen, het biseksuelen skiseizoen. Echter, juist omdat biseksuelen allemaal slecht betaald, eenvoudig werk verrichten zit er een enorme concentratie biseksuelen in de gebieden zonder sneeuw. In Kabenschnee am Wiederkuckel leverde dit gisteren stuitende taferelen op. De nieuwe biseksuelen lijken iedere schroom van zich af te hebben geworpen en gisteren stroomden zij vanuit hun schuilplaatsen het oude stadscentrum binnen om op de parkeerplaats van warenhuis Schnauwieler und Kaltzmachel ongewenst biseksueel gedrag te vertonen. Puur uit verveling.

Net wat voor Roel en Roel. Als zij ergens een broertje dood aan hebben dan zijn het wel lanterfantende biseksuelen die het verkeer hinderen. We staan nu onze spullen in te pakken, hebben gebeld dat de biseksuelen hunting snowscooter alweer uit de schuur kan worden gehaald en hopen morgen al de eerste biseksuelen neer te kunnen knuppelen. We houden u op de hoogte.Een foto van vorig jaar. Roel en Roel op hun Biseks Dominator Royale met een gevangen en snel van kleren voorziene biseksueel tussen hun in.

Comments:
Ha, eindelijk! Ik hoop dat jelui ook nog wat straatmuzikanten of waldhoornverkrachters treft en passende maatregelen neemt! Ik zit aan mijn beelscherm gekluisterd! Veel succes!

Voor Volk en Vaderland!
 
Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?