vrijdag, januari 06, 2006

VRIJWILLIGERS!


Spontane burgerinitiatieven worden door Roel en Roel zeer gewaardeerd. De dame op de foto kwam met vlag en winpel door de selectieronden heen. Maar over de meneer achter haar hebben Roel en Roel zo hun twijfels. Hij zou wel eens een vijfde-kolonne-biseksueel kunnen zijn die tracht de Tiroler Tiefschnee Stiefel Abteilung Biseksuellen Verhaftung te infiltreren. Ja, beste mannenlezers, geklede biseksuelen (het komt zelden voor) herkent men voornamelijk aan het T-shirt zonder mouwtjes.

BISEKSUELEN OP DE VLUCHT


De mannen van de Tiroler Tiefschnee Stiefel Abteilung Biseksuellen Verhaftung stapelen nu al succes op succes. Vanochtend werden op het Bahnhof Kaltendorpel 53 biseksuelen in hechtenis genomen. Zij kwamen af op het door Roel en Roel verspreide gerucht dat een wagon boordevol biseksuelen (vers gewassen en met echtheidscertificaat) in aantocht was. Instinctief sloegen ze op de vlucht. Tevergeefs!
Momenteel worden alle 53 biseksuelen verhoord, gesteriliseerd en van een nette onderbroek voorzien.

donderdag, januari 05, 2006

OP HETERDAADDeze biseksueel betrapten we op heterdaad net toen hij iets biseksueels wilde gaan doen. Terwijl ik de foto nam vroeg Roel: "so biseksueel, warum, du pervert, warum?"

ARSCHNASEHUNDNatuurlijk werkt de Tiroler Tiefschnee Stiefel Abteilung Biseksuellen Verhaftung ook nog gewoon met de ouderwetse biseksueelspeurhonden, de zogenaamde arschnasehunden. Hier heeft Kausie bijna zijn eerste biseksueel van het seizoen tussen zijn tanden.

JETZET GEHT'S LOSS...!


Met gepaste trots presenteren Roel en Roel hun Tiroler Tiefschnee Stiefel Abteilung Biseksuellen Verhaftung. Gunter, Falco, Heinz en Dieter zijn er helemaal klaar voor. Hun snowboards zitten boordevol ingebouwde micro-elektronica, zoals het vermaarde 'Aarsch Searcher 2006', een vaseline-zoekend geleidesysteem, afgeleid van de Kruisraket.

BISEKSUELEN WINTERSEIZOEN GEOPENDHeel vroeg in het seizoen dwalen de eerste biseksuelen alweer oneerzaam door de sneeuw om daar hun tegennatuurlijke gedrag te vertonen. Deze vluchtende biseksueel werd gefotografeerd in Wahl Am Guttermutz

EEN AVONDJE ITALIAANS VUISTENRoel en Roel gaan graag goed gekleed uit vuisten. Hier kleden zij zich aan voor een fistfeest met als thema Italiaanse Zwarthemden.

dinsdag, januari 03, 2006

MICK JAGGERS BANGE REETJEDie Mick Jagger met zijn grote bek altijd, dat hij het vuistneuken tijdens zijn androgyne periode al veel eerder exploreerde dan Roel en Roel, die hebben Roel en Roel onlangs een vuistje uit eigen doos gepresenteerd.

Tijdens een Geheim Concert, vlak na een regular gig van de Stones in Detroit, offreerde Roel hem geheel onverwacht zijn uitgeharde Assglove Royale. En kijk eens naar de reactie van meneertje ik was al aan het vuisten voordat jullie geboren werden. Daar kunnen Roel en Roel dus alleen maar om lachen.

IEMAND MOET HET DOEN (4)


De jeugd heeft de toekomst en dient daarom onderwezen te worden. Hier mijn broer Roel (met megafoon) als vrijwilliger op het kindervakantiekamp in Winschoten, afgelopen zomer. Hij begeleidt de jeugd tijdens een eerste voorzichtige kennismaking met het vuistneuken. Of, zoals hij het zelf verwoordde in een brief aan de ouders: "een speelse verkenning van de anus, als natuurlijke biotoop van de vuist."

This page is powered by Blogger. Isn't yours?