zaterdag, januari 14, 2006

LEKKER WEER THUISTerug van wintersport mogen Roel en Roel altijd graag even een avondje freestyle vuistneuken in hun vertrouwde omgeving. Roel heeft echter het een en ander geforceerd en moet nu een week lang deze vuistneukbraces dragen.

vrijdag, januari 13, 2006

HAPPY FISTING


Omdat happy slapping voor mietjes is.
Mijn broer Roel is erg bedreven in het happy fisting. Onnavolgbaar hoe hij die vuist van bovenaf, langs de broekriem, in de bilspleet weet te wurmen en vervolgens krachtig vanuit de pols die hoek van 130 graden maakt, linea recta de anus in.
En dan zonder vaseline, dat is de uitdaging.

donderdag, januari 12, 2006

NIET GESLAAGDDit vuistneuksimulantje viel heel snel door de mand. Op deze foto houdt Roel hem vast terwijl ik mijn Fisting Punishing Glove Royale deluxe omgesp om dit mannetje stevig uit te wonen.

GESLAAGD! (2)Ook Debbie slaagde in een keer voor het plaatsvervangend anus-examen.

GESLAAGD!Roel en Roel worden steeds kieskeuriger als het om aspirant vuistneukleden gaat. Zo zeggen we wel eens gekscherend tegen elkaar: wat in de mond past, past ook in de reet. Hier doet Anne haar toelatingsexamen.

LEZENDE NEGERS VAN VORENRoel fotografeerde deze neger met een 7 punt 7 groothoeklens om een iets grovere korrel te krijgen waardoor de spanning van de diagonaal in de lengte-as van de neger gaat werken. In al zijn eenvoud één van Roels betere Lezende Negers Van Voren foto's.

OP WERKBEZOEK BIJ VOGELGRIEPBESTRIJDERS IN TURKIJE"Biseksuelerwijs kunnen we hier nog heel wat van opsteken," aldus Roel en Roel (rechts op de foto).

TERUG NAAR DE RECHTMATIGE EIGENAARDeze biseksuele vrouw had net vier kilo sneeuw in haar reet gepropt en stribbelde een beetje tegen vlak voordat Roel en Roel de sneeuw met hun Frozen Fisting Gloves Deluxe uit haar hol baggerden.


BISEKSUELENRUIMER


woensdag, januari 11, 2006

BISEKSUELEN NEDERZETTING ONTMANTELD


Altijd hetzelfde liedje. Nog maar koud wakker of de biseksuelen hebben hun tegennatuurlijke gevoelens al niet meer onder controle.


Zonder commentaar. Geheel van God los.


De onsmakelijkheden bereiken een hoogtepunt. Eén biseksueel tracht vers gevallen sneeuw te bevruchten. Een infiltrant van de door Roel en Roel geleide Tiroler Tiefschnee Stiefel Abteilung Biseksuellen Verhaftung gebaart door middel van een vuist dat er nú ingegrepen moet worden.


Blinde paniek bij de biseksuelen wanneer Roel en Roel op hun sneeuwscooters verschijnen.


En op de vlucht wanneer Roel en Roel hun twaalf biseksuelenspeurhonden (de zogenaamde Arschnasehunde) loslaten.

WE ZIJN ER STIL VAN


IS IT A BIRD? IS IT A PLAIN?


No! It is Roel on his Snowfeever Turbo 700!
Let op de verbaasde blik in de ogen van deze biseksueel. Hij heeft mijn broer niet eens zien aankomen.

EEN OPHETERDAADJEDeze biseksueel had ons duidelijk niet aan horen komen. Stond midden in het centrum van Kaubelbach Am Wannsee een sneeuwbal biseksueel te misbruiken. Roel en Roel hebben hem een paar uurtjes apart genomen en getrakteerd op de Fist Royale Treatment. Hier wat er nog over was van onze Fisting Winter Gloves Royaledeluxe toen we klaar waren met meneer.


READING NEGROES AWARD 2005We krijgen hier in Kaufschnee Am Wiederklatsch net te horen dat onze serie "Lezende Negers Van Voren" is bekroond met de Reading Negroes Award, een prijs die slechts één keer in de vijf jaar wordt uitgereikt. Het betreft hier een prijs die in het leven is geroepen door de verzamelde boekhandelaren in Austin Texas.

Roel en Roel verklaren hier in de sneeuw dat we deze prijs opdragen aan onze lezers. Uiteraard blijven Vuistneuken en Biseksuelenterreur onze main targets, maar iedere succesje is er één.

Bedankt! We zullen nu de komende dagen nog gemotiveerder de biseksuelen te lijf gaan.

HIGH TECH OP BISEKSUELENJACHT


Mijn broer Roel is retetrots op zijn nieuwe Snowfeever Turbo 700, die simpelweg gemáákt is om biseksuelen achter hun behaarde reet aan te zitten.

dinsdag, januari 10, 2006

SUBVERSIEF BISEKSUELENGEDRAGDeze biseksueel probeerde heel laag onder onze radar door te hollen maar dan moet je net Roel en Roel hebben. We hebben er meteen een arschnasehund achter aan gestuurd.Daarna was het een kwestie van preventief de Droge Vuist in dat subversieve biseksuele anushol plaatsen en achterlaten in de sneeuw. Zo zijn Roel en Roel immers niet getrouwd.

HET BLIJFT MENSENWERKNatuurlijk zitten Roel en Roel er ook wel eens naast en dat geven zij dan ook ruiterlijk toe. Deze vrouw bleek achteraf toch niet helemaal biseksueel te zijn, maar toen hadden we al vier uur blind op haar in staan trappen. Met dat biseksuele haar vraag je er ook om.

DE BROEK LIEGT NIETDeze biseksueel probeerde ons een beetje te paaien door net als een betrapte vogel naar een vaag verdwijnpunt aan de horizon te kijken, maar aan zijn provocerende biseksuelenbroek herkende wij hem direkt. Het spreekt voor zich dat Roel en Roel net zo lang op hem hebben ingeschopt tot die verwaande biseksuele grijns van zijn smoel was verdwenen.

maandag, januari 09, 2006

THE ELEMENT OF SURPRISEDeze foto is vanaf het dak genomen, enkele seconden voordat Roel en Roel in kikvorspak naar beneden springen om deze biseksuelen eens flink af te rossen.

BISEKSUELEN: HARDLEERSDeze biseksueel vond het nodig in het bijzijn van Roel en Roel met zijn tepels te spelen. Roel en Roel maakten hem duidelijk dat het enige waarmee hij speelt, godbetert de klink van het ziekenhuis is.

Houd de gipsvluchten naar Nederland in de gaten. Er zit er eentje tussen met loopgips om zijn tong.

SNEEUW NEUKEN, JA ZO ZIJN BISEKSUELENDeze twee biseksuelen werden door Roel en Roel op heterdaad betrapt toen zij bij het invallen van de avond bezig waren met een bizar bevruchtingsritueel. Terwijl Roel en Roel hen fysiek sloopten, gilden ze nog iets over de de wonderlijke symbiose tussen mens, aarde en kosmos.
Het mocht niet baten.

Homoseksuelen die zomaar denken vers gevallen sneeuw te kunnen verkrachten, hebben aan Roel en Roel slecht, héél slecht gezelschap. Laat dit een waarschuwing zijn voor alle biseksuelen die dit jaar op wintersport gaan.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?