zaterdag, januari 21, 2006

UIT DE PLATENKAST VAN ROEL EN ROEL (1)Niets is fijner dan een avondje muzikaal verpozen op de legendarische vuistneukklanken van Herbie -push push - Mann, de godfather van de Fistfuck Sound uit de midden jaren zeventig.

Meesterlijk hoe Herbie op deze elpee zijn eigen, ingetogen interpetatie speelt van Rondo Russo, voorovergebukt met de dwarsfluit voor driekwart in zijn plasbuis gewrikt.

Herbie stierf in 1996, in de nadagen van zijn carrière, aan een blaasinfectie. Maar gelukkig leeft hij voort in zijn muziek. Voor de vele liefhebbers van de Fistfuck Sound blijft deze elpee een fantastisch document!

vrijdag, januari 20, 2006

EVEN ER HELEMAAL UITRoel en Roel hadden deze week een bevriend vuistneukstel uit Wenen te logeren. Hoe gezellig is het dan om even een frisse vuistneukwandeling te maken? Hier zijn we op weg naar het centrum van Overveen.

donderdag, januari 19, 2006

GRIEKSE VUISTNEUKKUNST
Een opvallend kenmerk van de Griekse kunst doorheen de tijden is de verheerlijking van de mannelijke vuist. De oude Grieken vonden dat enkel de vuistneukende man helemaal mens is.

Alleen de pure vuist kan de man los weken uit de banaliteit van het dagelijkse leven, en geeft hem een bovenmenselijke, niet-tijdsgebonden en sacraal-heroïsche dimensie.

woensdag, januari 18, 2006

DE JEUGD HEEFT DE TOEKOMSTHier oefent Anthony, een van onze vuistneukpupillen, de Dubbele Fist Royale techniek. Natuurlijk doet hij dat, meneer is nog maar 9 jaar, met zijn beschermende Rectal Protecting Gloves aan. De bedoeling is dat hij uiteindelijk, zonder er bij na te denken, in één lichaamsbeweging twee darmen tegelijk kan volpropppen.

De jeugd heeft de toekomst, zeggen Roel en Roel wel eens gekscherend en daarna lachen zij keihard, met hun hoofd in hun nek.

dinsdag, januari 17, 2006

EEN OPHETERDAADJE (2)Deze biseksueel troffen Roel en Roel aan in het Diemerbos. De onverlaat was druk doende een beuk te neuken.
Er pasten precies twaalf denneappels ("de butplug van moeder natuur") in zijn reet.

maandag, januari 16, 2006

DEEPFISTING WEETJES (1)Heel belangrijk bij deepfisting is dat je je hand, na het vuisten, weer zijn oorspronkelijke vorm laat aannemen, zoals op deze foto mooi is te zien.

ONBEGONNEN WERKVrouwen en vuistneuken. Je kunt ze nog beter een wagen achteruit laten inparkeren.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?