zaterdag, februari 04, 2006

VERLORENAls je met Japansertjes bowlt, nooit wedden om een droge fisting. Hier Kau Fi vlak voordat Roel bij hem zijn ereschuld inlost en de sympathieke Japanser weerloos zijn rectale zone aanbiedt.

woensdag, februari 01, 2006

UIT DE PLATENKAST VAN ROEL EN ROEL (10)O, Ken...

dinsdag, januari 31, 2006

VUISTNEUKWEETJESRoel en Roel zijn niet van lotje getikt. Voor je een vrouw gaat vuisten, bind ze altijd goed vast, want anders begin je in de kamer voorzichtig haar rectaalzone open te fisten en eindig je polsfickend in de bijkeuken.

Op deze foto de zusjes Kuiper vlak voor onze wekelijkse "Vrouw Uit Het Vuistje, Ja Lekker" avond.

maandag, januari 30, 2006

UIT DE PLATENKAST VAN ROEL EN ROEL (9)Medio jaren zeventig beleefde zangeres Joyce haar definieve doorbraak met de hitsingle ‘His Fist Made A Woman Out Of Me’. Een song die nu nog steeds tot de belangrijkste behoort in de geschiedenis van de Fist Fuck Sound.

Op haar album 'Joyce' maakte zij vier jaar later (we schrijven dan 1978) een uitstapje naar de r&b. Vooral in de rauwe en emotievolle song I’ve Got My Own Ass To Raise is het genieten van Joyce's omfloerste stem die het nummer een spannende gelaagdheid meegeeft.

In december 1978 was Joyce te bewonderen in Nederland. Roel en Roel zagen haar tijdens een optreden in de pas gerenoveerde SM-kelder onder Bijbelshop De Tien Geboden in Gouda. Naakt en half steunend op een dubbelloops vuistdildo met klit-pink vertolkte ze ontspannen en unplugged alle nummers van dit ingetogen album.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?