zaterdag, juni 24, 2006

NACHTELIJK BISEKSUELENRAMMEN: DE INS AND OUTSOok zo toe aan het rammen van biseksuelen? Neem dan wel het reglement voor de biseksuelenrammer in acht, want je mag natuurlijk niet zomaar overal biseksuelen aan gort trappen in Nederland. Zoals er stiltegebieden zijn, zijn er natuurlijk ook speciale biseksuelen moleststroken, waar je met een pick-up-truck prima uit de voeten kunt.

Regeling vrijstelling verbod nachtelijk biseksuelenrammen (uit de vergunning die Roel en Roel net op het postkanoor hebben gehaald)

Artikel 1
Van het bepaalde in artikel 7, eerste lid, van het Reglement voor de biseksuelenrammer 1985 (Stb. 283) wordt vrijstelling verleend voor zover het betreft het molesteren van biseksuelen tussen twee uur na zonsondergang en één uur voor zonsopgang in de bossages die zijn vermeld in de bij deze regeling behorende bijlage in de periode van 1 september tot en met 31 mei.

donderdag, juni 22, 2006

ROEL EN ROEL HEBBEN ER WEER ZIN IN!Het is even stil geweest rond ons maar Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij niet weer als gekken aaan het potenrammen waren geslagen, zomaar opeens. Maar wel in een verfrissende stylee. Want niets is natuurlijk leuker dan de poot in kwestie van achteren te besluipen, hem op zijn potenschouder te tikken, wachten tot hij zich heel verwijfd omdraaid en dan pang, die Oud-Japanse vechtstok achter zijn poten-oor te leggen. Moet je net Roel en Roel hebben. Als homoseksuele konijnen gaan ze naar de grond. Even in een oude postzak doen en dat dertig kilometer achter je auto aanslepen. Eens kijken of we dan nog steeds poot zijn!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?