vrijdag, december 22, 2006

JA, NOU STAAN WE DOM TE LACHEN, MENEERTJE.Hier een van de levende letter biseksuelen. Meneer was het naakte pootje van de P en had ook nog eens zijn lul tussen zijn benen gevouwen. (zie situatieschets) Roel had hem hier net gevraagd of we dat normaal vonden, hippieteksten op een aanstootgevende manier in de sneeuw maken. Nou dat vond hij achteraf eigenlijk ook wel een beetje vreemd, maar toen was het al te laat. We hebben die domme grijns terdege van zijn biseksuele smoel gefist.


ZOETE BROODJES BAKKENVanochtend toen Roel en Roel zojuist van een goede nachtrust hadden genoten openden zij het gordijn en troffen in de tuin een levende biseksuele wietergutmachungstekst aan. Het spreekt vanzelf dat Roel en Roel dit provocerende biseksuelengedrag op de enige gepaste manier hebben beantwoord, namelijk met de ijskoude penetratievuist.

donderdag, december 21, 2006

TIPJE VAN DE SLUIERVeel mailtjes ontvangen vandaag. Hoe lokaliseren jullie al die zwermen biseksuelen? Welnu, dat gaat natuurlijk niet zonder gedegen voorwerk, voornamelijk gebaseerd op AIVD-technieken. Op de foto mijn broer Roel, vlak voordat hij undercover ging op de postzegelruilbeurs voor biseksuelen in Koboltz Am Schiesenaustrasse.

woensdag, december 20, 2006

PINOCHET BEDANKTDat stadion stond er toch en Roel en Roel zijn nooit te beroerd om lering te trekken uit de geschiedenis. De opgepakte biseksuelen was verteld dat er een wedstrijd naakt olieworstelen zou plaatsvinden.

HEBBEN WIJ WEERZul je altijd zien. Kom je na een dag biseksuelen ruimen terug in je chalet, blijkt er toch weer eentje de dans ontsprongen te zijn. Ook al iets waaraan je biseksuelen herkent. Ze doen altijd en overal net alsof ze thuis zijn.

dinsdag, december 19, 2006

DE BISEKSUELENSCHUIVER IS GEREEDHedenochtend om 08.15 uur plaatselijke tijd zijn Roel en Roel begonnen Koboltz Am Schiesenaustrasse biseksueelvrij te maken.

zondag, december 17, 2006

HET IS ERGER DAN WIJ DACHTENRoel en Roel hebben wel voor hetere vuren gestaan, maar toch zal het nog wel enkele dagen duren voor we de centrale verkeersader, de Koboltz Am Schiesenaustrasse, biseksuelenvrij hebben. Morgen zullen we met onze sneeuwschuiver vanuit het zuiden de straat schoon vegen.

OP WEG NAAR KABENSCHNEE AM WIEDERKUCHELOnderweg naar de nog niet besneeuwde toppen van Kabenschnee am Wiederkuckel, kwamen Roel en Roel deze biseksueel tegen. Hij was net druk doende zijn enorme lid als een ruitenwisser over de warme motorkap van zijn wagen heen en weer te bewegen.

Er is werk aan de winkel.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?