woensdag, november 28, 2007

CORFU, BAKERMAT VAN HET VUISTNEUKEN


Boordevol frisse vuistneukmoed. Mijn broer en ik zijn net terug van een weekje Corfu. Daar bezochten we het zomerverblijf van keizerin Sissi. Wat veel mensen niet weten, is dat keizerin Sissi met haar kleine knuistjes tóch een passie had voor vuistneuken. Samen met Franz Joseph, haar echtgenoot. Zij had zich gespecialiseerd in het penetreren van Franz' zijn plasbuis. Heel delicaat allemaal.


Hier mijn broer Roel voor het beeld van de godin Fistos. Hier legt hij de vuistneuk-eed af ("όποιoς δεν έχει μυαλό έχει πόδια" voor de kenners). Alleen bij ware vuistneukers bijt de afgerukte kop van hellehond Clitos volgens de overlevering de vuist niet af.


Roel doorstond de test. Hier moest ik hem even alleen laten. Hij wilde alle emoties even alleen verwerken.


De Griekse schonen zijn heel anders dan die zuinige Nederlandse Sonja Bakker-types.
Toch is Sonja Bakker ook op Corfu heel beroemd. Daarom hebben mijn broer en ik een vuistneukversie van Sonja's 'zo-gaat-het-je-zeker-lukken-tips' geschreven, maar daarover later meer.

dinsdag, november 27, 2007

FISTING FOREVER


Omdat Roel zijn vaarbewijs moest halen en Roel ondertussen zijn studie Halal Fisting voor leuke Islamieten afrondde was het een tijdje stil op dit bastion voor de eigentijdse vuistneuker.

Roel en Roel verbazen zich er over dat niemand in het vuistneukgat is gesprongen dat Roel en Roel door hun afwezigheid lieten vallen. Zo zie je maar weer dat fisting alleen met hart en ziel uitgedragen kan worden.

Roel en Roel zouden natuurlijk Roel en Roel niet zijn als zij de draad niet weer oppakken. Vanaf vandaag weer fijne vuistneukweetjes, vuistneukroutes, vuistneuk etiquette en natuurlijk de razend populaire informatie over Franse vuistneukboerderijtjes, de zogenaamde Fistette Rural.

Roel en Roel hebben inmiddels ook een eigen geile toy op de markt. Beginnende vuisters kunnen hun lol op met de naar Roel R. zijn kloeke vuist gemodelleerde polytheen vuist. Ervaren vuisters of negers kunnen kiezen voor de naar Roel N. zijn karakteristieke vuist gemodelleerde zwarte vuist. Voor ieder wat wils. Ook geschikt voor Dry Fisting.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?