vrijdag, december 14, 2007

EFFE LANGS BIJ HENK

Dat is dus Henk Schiffmacher. Echte zakenman, die Schiffmacher. Wist precies welke tatoe ik helemaal vond rulen.

Vinden jullie 'm mooi?

donderdag, december 13, 2007

ZWAAR OVERSCHAT, DIE ANNE FRANK BOOM


Allemaal goed en wel, dat gedoe rondom die kastanjeboom waar Anne Frank vanuit het achterhuis op uitkeek.

Maar waarom horen wij niemand over de anuseik, pal naast het tuinhuisje van Roel en Roel?

De spuitnevel aan boomsappen die deze anuseik uitscheidt wanneer je het hoofd van Frits Barend, getooid met een Duitse Wehrmacht-helm, erin ramt - wunderbahr!

Ja, Roel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn wanneer ze er niet in zouden slagen de Tweede Wereldoorlog in een actueel jasje te gieten. Zo slaan zij een brug tussen verleden en heden. Qua rectaal inlevingsvermogen dus.

woensdag, december 12, 2007Roel en Roel, pleitbezorgers van het vuistneuken in kleine kring, hebben natuurlijk ook oog voor andere rectaalsporten, zoals het al eerder genoemde baseballspanking. Daarom legden zij gisteren een oude honkbal op het graf van Suzanne Beekers, de eerste Nederlandse baseballspanker die overleed aan de gevreesde ziekte van gescheurde anus.

BASEBALLSPANKING - THE SKY IS THE LIMIT


Baseballspanking is net als elke andere topsport. Je gaat voor het allerhoogste en hoopt ooit grenzen te overschrijden die niet voor mogelijk werden gehouden. Zo ook Els van Rieldijk uit Blaricum. Nu slaapt ze nog elke nacht met een glazen knikker in haar reet. Maar Els zou Els niet zijn als de honderdteller niet al op haar nachtkastje lag. En ooit... ooit... is deze miljardteller aan de beurt.
Way to go, Els!

dinsdag, december 11, 2007

BASEBALLSPANKINGRoel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij niet keihard zouden vallen voor het uit Amerika overgewaaide baseballspanking. Lekker op een visstoeltje naar twee gratenkutten kijken die elkaar met een baseballknuppel een honkbal in de anus proberen te slaan.

Op deze foto gaat Annemiek, onze overbuurvrouw, meteen de ultieme challenge aan. Zij probeert de bal dwars door de broek van Nelleke heen te slaan.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?