zaterdag, december 22, 2007

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA NIEUWE STIJL (4)Op deze plaats, schuin tegenover café De Kut, speelde Anton Vogelenzang altijd op zijn uit de Himalaya afkomstige verzameling zilveren klankschalen. Roel en Roel noemen dat: spelen met de klink van het ziekenhuis.

vrijdag, december 21, 2007

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA NIEUWE STIJL (3)Hier zit Dolf Wuutzer nog lekker in de vrieskou op zijn Kaukasisch pomporgel te spelen, twee minuten voordat Roel met een opgevoerde shovel dwars door zijn unieke instrument heen rijdt.

donderdag, december 20, 2007

LEZENDE NEGERIN VAN VOREN


Tot voor kort was mevrouw Gerda Draaitong analfabeet. Tot ze leerde lezen. Nu verstoort ze elke gemeentelijke inspraakavond door luidkeels recepten van Sonja Bakker te declameren achter de interruptiemicrofoon.

Bedankt, prinses Laurentien.

woensdag, december 19, 2007

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA NIEUWE STIJL (2)


Ze zitten er helemaal doorheen. Deze straatmuzikant vrat panisch van angst zijn instrument op toen Roel hem - op zijn kruis wijzend - meldde dat de mondharmonica een blaasinstrument is dat qua toonvorming sterk verwant is aan de trekzak.

dinsdag, december 18, 2007

LEZENDE NEGERS VAN VORENEen schitterende foto die heel sterk de verscheurdheid van de Lezende Neger toont. Aan de ene kant de honger naar kennis, het willen lezen en tegelijkertijd de bruine zak vol met neger-heroine los in het handje.

STRAATMUZIKANTEN GUERILLA NIEUWE STIJL


Sinds Roel en Roel een sniper rifle met telescoopvizier hebben, hoeven ze de deur niet meer uit. Deze straatmuzikant werd tussen de ogen geschoten toen hij nietsvermoedend zijn gitaar wilde stemde.

zondag, december 16, 2007

STRAATMUZIKANTEN GUERILLARoel en Roel zouden Roel en Roel niet zijn als zij niet tot de laatste snik bleven strijden tegen het kwaad dat straatmuzikant heet. De paria hier boven op de foto was een buitenkansje. Roel heeft hem in zijn natuurlijke habitat gefotografeerd, vlak voordat Roel hem in zijn hummer met 160 km per uur in de flank reed.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?